Bebetto – udobnost, sigurnost, kvaliteta i inovativnost

Bebetto

Bebetto – udobnost, sigurnost, kvaliteta i inovativnost

Saznajte zašto je Bebetto broj jedan u Hrvatskoj kroz ovaj kratki pregled glavnih prednosti i značajki Bebetto dječjih kolica

Donosimo vam pregled inovacija i posebnosti Bebetto dječjih kolica kroz ovih deset točaka. Bebetto dječja kolica, proizvedena u Europskoj Uniji kvalitetan je brend prihvatljive cijene koji popularnost uživa zahvaljujući konstantnom unaprijeđenju proizvoda, brigom za male korisnike i njihove roditelje.

1) SHOCK ABSORPTION SUSTAV (SAS)

Apsorpcijski sustav – odgovoran je za amortizaciju. Kada koristite kolica na neravnoj površini tada je ovaj sistem zadužen za smanjivanje vibracija na prednjim kotačima, a samim time i na cijelim kolicima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji dijete putuje udobno i kolica ostaju u savršenom stanju dulje vremena.

Bebetto - Sas

Slika 1: SAS sistem amortizira prilikom vožnje po neravninama

2) SISTEM SKRIVENIH OSOVINA

Sustav skrivenih osovina koji se koristi u kolicima Bebetto omogućuje vam da osovine pospremite u samoj konstrukciji. Zahvaljujući tome nećete ih izgubiti dok prevozite kolica u automobilu. Zahvaljujući ovom sustavu zaštitite također druge elemente od ogrebotina koje mogu nastati zbog izbočenih osovina.

Bebetto sistem skirivenih osovina

Slika 2: Osovine se uvlače u konstrukciju za bolju konstrukciju

3) STOP & GO KOČNICA

Zakrivljeni oblik papučice kočnice omogućuje vam da zaustavite ili otpustite kočnicu kolica laganim pritiskom, bez muke. Zahvaljujući ovoj inovaciji nećete ogrebati cipelu dok koristite papučicu kočnice.

Bebetto - stop i go kočnica

Slika 3: Stop&Go kočnica

4) UV50+ TKANINE

Struktura tkanine dizajnirana je kako bi zaštitila vaše dijete od UV zraka. Zahvaljujući ovoj visokoj zaštiti od sunca minimalizirane su opasnost od alergija i kožnih bolesti.

Bebetto - UV50 tkanine

Slika 4: Tkanine koje štite od štetnog UV zračenja

 

5) DMS SUSTAV

Patentirani Bebetto DMS sustav koji pamti položaj kotača nakon što kotač izgubi dodir s tlom. Zahvaljujući ovom sustavu, kotači se ne okreću nekontrolirano oko svoje osi i neće se blokirati dok ponovno dodiruju tlo.

Bebetto - DMS sustav

Slika 5: DMS – veća kontrola prednjih kotača

 

6) MEKI/TVRDI PODESIVI AMORTIZER

Odabrani modeli kolica Bebetto opremljeni su dodatnim bočnim meko/tvrdim amortizerima. Možete ih postaviti u mekši ili tvrđi položaj. Zahvaljujući ovom sustavu možete podesiti konstrukciju za glatku ili neravnu površinu.

Bebetto - MEKI/TVRDI PODESIVI AMORTIZER

Slika 6: Dodatni bočni amortizer

7) DODATNA ZAŠTITA NA KOŠARI

Pokrov košare ima dodatnu pregradu koja štiti vaše dijete od vjetra, lišća ili prljavštine. Zahvaljujući magnetskom učvršćenju vrlo je jednostavno otvoriti je, te se čak održava i kad puše snažni vjetar.

Bebetto - dodatna zaštita na košari

Slika 7: Lako postavljanje zaštite

 

8) VENTILACIJA KOŠARE

U Bebetto kolicima možete računati na funkcionalni ventilacijski sustav. Na gornjoj strani nosiljke i sjedišta nalaze se ventilacijske mrežice, a s donje strane košare možete otvoriti ventilacijske rešetke za dodatnu cirkulaciju.

Bebetto - ventilacija košare

Sika 8: Zatvaranje i otvaranje ventilacije

9) DODATNA ODVOJIVA TORBA

U odabranim Bebetto modelima nalazi se prijenosna torba za shopping umetnuta u otvorenu košaricu koja je montirana na konstrukciji. Zahvaljujući njoj možete jednostavno izvaditi svoje stvari iz košare što će olakšati sklapanje okvira.

Bebetto - dodatna odvojiva torba

Slika 9: Dodatna odvojiva torba za konstrukciju

 

10) SISTEM LAGANOG SKLAPANJA

Praktični sistem koji omogućavada brzo sklopite i rasklopite konstrukciju. Kako biste sklopili kolica samo lagano pritisnite poluge sa obje strane, te lagano pritisnite prema dolje dok se konstrukcija ne sklopi.

Bebetto - sklopljena konstrukcija

Slika 10: Sklopljena konstrukcija ne zauzima mnogo prostora

 

Bebetto dječja kolica potražite u Bebetto Premium Shopu BabyLand ili na webshopu BabyLand.hr te DjecjaKolica.eu

 Ostala Bebetto prodajna mjesta potražite na web stranici bebetto.hr