Čarobni napitak pogodan za sve uzraste

Čarobni napitak

Topli miris djetinjstva u jednoj šalici

 Čarobni napitak pogodan za sve uzraste

 

Ispijanje toplih napitaka tradicija je koja se u Hrvatskoj prenosi s koljena na koljeno, a jedan napitak nas posebno vraća u bezbrižne dane djetinjstva i podsjeća na sve one divne mirise koji su ispunjavali našu kuhinju.

 Vodopija ili sunčevo cvijeće neki su od mnogih naziva koje cikorija nosi, a upravo nju smo još od malih nogu najčešće pili uz doručak. No, ovaj ukusan topli napitak i dalje je idealan za početak svakog dana bez obzira na dob jer prirodni i zdravi sastojci čine Bianku pravim izborom za sve koji vole živjeti aktivno i uživati u hranjivom i vrlo ukusnom napitku. Uz cikoriju kao glavni sastojak svih Bianka napitaka, i drugi važni sastojci ječam i raž iznimno su bogati vlaknima, a Bianka sadrži i prirodne šećere dobivene izravnim prženjem prirodnih sastojaka. Uz to, ne sadrži kofein što je čini pogodnom za sve uzraste i stilove života, a odličan je odabir i za osobe koje brinu o uravnoteženoj prehrani, aktivno se bave fizičkom aktivnošću te sve ostale kojima je potreban specifičan režim prehrane.

Čarobni napitak

Svi Bianka napitci pripremaju se jednostavno i brzo te se mogu konzumirati u svakoj prigodi, a posebno su pogodni za sve koji imaju potrebu za što kvalitetnijom, uravnoteženom prehranom te vode posebnu brigu o nutritivno vrijednim namirnicama jer je veliki unos vlakana važan dio kvalitetne prehrane.

 

Linija Bianka sastoji se od dva proizvoda; Bianka Classic s kombinacijom žitarica, cikorije i slada ističe se neodoljivom, slatkastom aromom iako ne sadrži dodane šećere. Bianka 100% Cikorija proizvedena je u potpunosti od ove gomoljaste biljke te je pogodna za ljude koji žive aktivno ili pak traže ukusnu alternativu za kavu.

čarobni napitak

Bez obzira radi li se o Bianki 100 % cikorija ili Classic, ovaj napitak idealan je za oživljavanje predivnih sjećanja i stvaranje novih uspomena koje ćemo jednog dana moći prenijeti drugim generacijama. Neka sjećanja na proljetna jutra okupana suncem uz šalicu toplog napitka i krišku kruha s džemom ponovno postanu vaša omiljena svakodnevica.