Čokolino

Čokolino

Čokolino

 Tko su istinski zaljubljenici u Čokolino? Jasna stvar – istinski zaljubljenici u Čokolino su sva velika i mala djeca.

Nekad krezube bebe koje su bljuckale van sve osim Čokolina, danas su školarci koji prvo što naprave kad stignu kući je porcija Čokolina. Lažemo! Prvo što naprave jest da u letu bace ruksak na pod. Potom utrče u kuhinju (nerijetko zaborave izuti obuću!) i u sekundi smiksaju Čokolino. Onako s malo mlijeka, jer samo Čokolino koji se može nožem rezati je njihova prava mjera! Dovoljno su odrasli i samostalni da znaju što im prija.

Istinski zaljubljenici u Čokolino  su i dame koje su prije dvadesetak godina ludovale za boy bendovima, lijepile postere po zidu sobe i čupale se za kosu s malo starijim bratom. Danas te dame paze na ugled i frizuru, ne čupaju kose, ali obavezno u kuhinjskom ormariću drže kutiju Čokolina. Za one dane kad im treba nešto slatko, ali ne žele prekršiti dijetu, ili kad jednostavno žele lagan i hranjiv obrok… ili kad nalete na reprizu serije „Prijatelji” pa se vrate u djetinjstvo i večer zaokruže zdjelicom toplog Čokolina, dobno zavaljene u kauč.

I onaj studoš, koji strepi nad jesenskim ispitnim rokovima, gužva posuđenu skriptu do dugo u noć i „guta knedlu” nad kvantitativnim i kvalitativnim metodama istraživanja. Osim knedle, guta i Čokolino. Sretan je, jer mama mu je poslala zalihe Čokolina Plus. Ona zna da će mu trebati ta energija. Mame uvijek znaju najbolje!

Istinski zaljubljenik u Čokolino je i tata na porodiljnom, koji pažljivo hrani svog izbirljivca po principu – „jeeeeedna žličica za bebuuuuu, dvije žličice za tatuuuu”. Da, da, i on obožava Čokolino, jer se tako brzo i jednostavno sprema, a još brže nestaje.

Dakle, istinski zaljubljenici u Čokolino smo i ti i ja. I tvoja malo mlađa sestra. I tvoj cimer. I tvoj šef. Jer, Čokolino nas sve prati još od malih nogu. A Goethe kaže da samo najveći čovjek ostaje dijete!

Lino se, naravno, slaže.

 

Osvoji i ti Čokolino zdjelicu!

Svaki čokolinoljubac dobro zna važnost rituala pripreme Čokolina. Dodaješ li prvo mlijeko ili Čokolino, toplo ih hladno, mala ili velika žlica, koja zdjelica…

I Lino zna važnost tog istog rituala pa te nagrađuje tvojom vlastitom Čokolino zdjelicom. Jer što je Čokolino bez prave zdjelice! Uživaj u svom omiljenom Čokolinu, odsad i u novoj Čokolino zdjelici:

  • kupi 2 kilograma bilo kojeg Čokolino proizvoda ili pakiranja,
  • sačuvaj račun,
  • popuni prijavnu formu na coko.lino.eu
  • i nagrada je tvoja. Svaka ispravna prijava dobiva, tako da nemaš brige;)

Pripazi da cjelokupna količina kupljenog Čokolina bude na jednom računu i da se svi potrebni podaci jasno vide (kupljeni proizvodi, naziv prodajnog mjesta, broj računa i datum kupnje), kako bi ti tvoja zdjelica stigla brzo i sretno na kućnu adresu.

A kad ju kreneš koristiti, slobodno se pohvali svim prijateljima na društvenim mrežama, koristeći hashtag #čokolinozdjelica. Lino jedva čeka vidjeti koliko uživaš u svom Čokolino ritualu.

Aktivnost traje od 03.04. do 30.04.2018. godine ili do isteka zaliha i vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.

Više informacija potraži na: https://coko.lino.eu/.