Foto radosnice

foto radosnice

Foto-radosnice s bebinom fotografijom i prvim otiscima dlana i stopala apliciranim na koricama knjige

Iako u knjižarama možemo kupiti nekoliko vrsta radosnica, mlada diplomantica računovodstva i financija, s istaknutom crtom za kreativnost i grafički dizajn, oduševila nas je svojim izumom – personaliziranim foto-radosnicama! U njene samostalno osmišljene i dizajnirane radosnice unose se tijekom pripreme za tisak vaše fotografije koje prate sadržaj knjige, dodatno se ističu detalji s rođenja pored prvih fotografija bebe, a ime vašeg djeteta unosi se kroz sve naslove unutar knjige! Dijete tako postaje glavni junak/junakinja čarobne priče o odrastanju. Osim foto-radosnice, u ponudi ima i one predviđene za samostalno lijepljenje fotografija. Knjiga nudi i vrlo maštovit pregled rasta djeteta putem ostavljanja otisaka prstića na predviđena mjesta unutar knjige i upisivanja datuma.

U Darijinom Magical Book Labu, osim personaliziranih Radosnica za djecu do prve godine života, u ponudi možete pronaći još i one za vrtićko doba, u verzijama za curice i dečke. Knjiga je koncipirana po godinama vrtića, kako bi na kraju ispunjavanja bio vidljiv razvoj djeteta, promjene interesa, razvoj govora, motorike i ostali važni detalji. Razvitak kreativnosti vidljiv je u dijelovima predviđenim za samostalno crtanje. Tekstove i potpuni dizajn svojih knjiga Daria osmišljava sama.

foto radosnice

Korice knjiga koje Daria ima u ponudi raznovrsnih su materijala, uključujući tvrdi uvez sedefnog ili srebrnog odsjaja, zatim divne platnene korice raznih boja ili vrlo zanimljive visokokvalitetne sjajne na koje se osim fotografije djeteta apliciraju i prvi otisci rukice i nogice. Predivno osvježenje standardnih Radosnica, slažete li se?

Posebnu čar svojim unikatnim knjigama Daria je dodala apliciranjem djetetova imena ispupčenim 3D printom u željenoj boji na korice. I papir unutar knjiga je zanimljiv i pažljivo biran – vodootporan je i periv, što je vrlo zgodna činjenica uzimajući u obzir moguće prolivene sokiće ili kašice. Zgodno, zar ne?

Gdje možete nabaviti ove čarobne knjige?

Unikatne personalizirane radosnice zasad možete naručiti preko službene Facebook stranice Magical Book Laba www.facebook.com/multimedijalnepersonaliziraneknjige/ ili direktno preko Darijinog maila magicalbooklab@gmail.com.