Gledaj Disney crtiće na PICKBOX-u

Disney Pickbox

Ako volite bezvremenski Disney, aktivirajte Pickbox i uživajte uz crtiće!

 Već punih 79 godina Disney ispunjava najljepše dječje maštarije i pretvara ih u crtane filmove koje želimo gledati iznova i iznova. Provedite vrijeme sa svojim klincima uz omiljene Disney klasike koji se na Pickboxu mogu pronaći u nezamislivim količinama, neki prevedeni, a neki sinkronizirani.

Zabavite se uz vrckavog Tarzana, Dumba, sva 3 dijela Priče o igračkama, Vrlo zapetljanu priču, Ljepoticu i zvijer, Život buba, Mačke iz visokog društva, poduzetne životinje iz Pobune na farmi, Alisu u zemlji čudesa, Mary Poppins, Lilo i Stitcha i mnoge druge vesele likove koje će vas povesti na uzbudljiv animirani vrtuljak. Najbolji crtići nisu rezervirani samo za klince, nego i za odrasle koji su mladi u duši! Svi Disney filmovi na Pickboxu prevedeni su na hrvatski jezik, a pojedini crtići su i sinkronizirani.

Pickbox je online streaming videoteka (SVOD) fokusirana na serije, filmske klasike i Disney crtiće, a nastala je iz ljubavi prema maratonskom gledanju serija i filmova. Pickbox je prva regionalna premium pretplatna usluga videa na zahtjev (subscriber video on demand*) koja omogućava svojim korisnicima da gledaju preko 3,000 programskih sati hit serija, filmskih klasika i Disney crtića za mjesečnu pretplatu od samo 49 kn.

Pickbox se može gledati na Samsung i LG Smart TV-ima, osobnim računalima, pametnim telefonima i na tabletima (Android, iOS ili na televizorima kao dio Pay-TV ponude najvećih telekoma u regiji (IPTV i digitalni kabelski operateri).

KAKO AKTIVIRATI PICKBOX?

Za najbolje iskustvo u gledanju naših serija i filmova preporučujemo Google Chrome. Posjeti www.pickbox.tv preko Internet preglednika, registriraj se i uživaj u najnovijim serijama, filmskim klasicima i crtićima za samo 49 kn mjesečno.

Pickbox nudi više mogućnosti plaćanja: putem kreditnih kartica, PayPal ili Prepaid vaučeri na kioscima Tiska.

  PREMIJERE SERIJA

Pickbox u svojoj ponudi ima hrpu serija – kako kultnih, poput Mućki i Poirota, tako i najnovijih, poput Crnih jedara. U Hotbox kategoriji Pickboxa korisnici mogu pronaći kompletne sezone regionalnih premijera i serija koje se emitiraju samo par sati nakon Amerike. Od premijera koje su na tvome ekranu svega par sati nakon prikazivanja u Americi trenutno možeš pratiti serije Korporacija (Incorporated), Kraljevska obitelj (The Royals), Isprani mozak (Braindead), Preljub (The Affair), Bull, Škorpion (Scorpion), Nashville, a uskoro dolazi i posljednja, četvrta sezona Crnih jedara (Black Sails).

 Ako ti je gušt gledati predobre serije za kojima je lud cijeli svijet, tu su za tebe Mr. Robot, Doba vodenjaka (Aquarius), Američki zločin (American Crime), Milijarde (Billions), Moć (Power), Američka gotika (American Gothic), Skandal (Scandal), Bijesni psi (Mad Dogs), Galavant, Duhovi prošlosti (Rectify), ali i puno toga što te tek treba oduševiti.