GROWING UP -sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

GROWING UP -sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

 

GROWING UP – sajam radosti bez granica za djecu i roditelje

Zagrebački velesajam na jesen će predstaviti novi sajam GROWING UP, sajam radosti bez granica za djecu i roditelje, s namjerom stvaranja interaktivne platforme za bebe, djecu i mladež do 17 godina  na kojoj će proizvođači, distributeri i relevantne obrazovne institucije u izlagačkom dijelu predstaviti kvalitetno i sadržajno dječje odrastanje, dok će djeca dobiti priliku prezentirati svoje vještine i kreacije.

GROWING UP održat će se od 14. do 16. rujna 2018. na Zagrebačkom velesajmu pod visokim pokroviteljstvom gospođe Kolinde Grabar Kitarović, predsjednice Republike Hrvatske.

Tijekom trodnevnog programa posjetitelji će, uz zabavu, ples i pjesmu moći posjetiti promotivno prodajne prostore kao i osmišljene edukativne, kreativne i sportske aktivnosti, za koje će biti zaduženo više od sto sudionika zabavno – edukacijskog programa.

Četvrti po redu PIKNIK ZA ŠKOLARCE u organizaciji 24sata, medijskog pokrovitelja sajma, manifestacija je  koja svake godine okuplja učenike i njihove roditelje, učitelje, profesore i ostale posjetitelje s ciljem službene proslave početka još jedne školske godine, a ove će se održati na Zagrebačkom velesajmu u sklopu sajma GROWING UP.

Sudionici će moći zaplesati uz popularne plesne skupine Atomic Dance Factory, Step by Step i Megablast, zapjevati s Mijom Dimšić, uživati u modnim revijama dizajnera za djecu, razgledati KIDS DESIGNER ZONE te izbrati namještaj za dječje sobe poznatih distributera namještaja.

Posjetite stranicu sajma http://www.zv.hr/sajmovi-7/growing-up-3575/3575