Inovativan namještaj koji raste zajedno s djetetom

Inovativan namještaj

Saznali ste krasnu vijest, postat će te roditelji!

U poplavi svih informacija i ponuda koje Vam se nude razmišljate kako odabrati najljepše i najbolje kvalitetno.

Među najvećim odlukama tu je i odabir namještaja.

Krevet mora biti praktičan, uz njega i velika komoda za prematanje na idealnoj visini, zamišljena kao velika ploha za odlaganje stvari te bi Vam koristila i dodatna polica te ladica za pohranu dodatnih sitnih stvari, potrebno je razmišljati? koliko dugo će nam služiti krevet i komoda za prematanje? da li ste pomislili da bi namještaj mogao rasti s Vašim dijetetom?! Čini li Vam se nemoguće?! Riješenje Vam nudimo u Trgovini Junior

Predstavljamo Vam višenamjenski krevetić koji po dobi raste s dijetetom. Kada se nalazite na početku, praktični krevetić za novorođenče i komoda za prematanje su na pravoj visini kako mladim majkama nebi sagnutost stvarala bol u leđima. kasnije se oba dijela pretvaraju u mladenačku sobu, krevetić jednostavno okrenemo na “glavu” i postaje pisaći stol, komodu za prematanje upotrijebimo kao ormarić za školske potrepštine ili ga koristimo kao noćni ormarić uz veliki omladinski krevet.

U velikom krevetiću će Vaše dijete ,mirno spavati do 12 godine starosti, za stvari koje spremamo imamo i dvije ladice.

Višenamjenski krevetić je najbolje riješenje za obitelji s više djece, jer svaki dio kombiniranog krevetića može samostalno stajati.

Novorođenče spava u malom krevetiću dok starije dijete može spavati u velikom krevetiću.

Višenamjenski krevetić koji se preoblikuje u mladenačku sobu možete nači u Dječijoj Trgovini JUNIOR u Zagrebu, Supernova Centar, Zagreb-Buzin.

Za sve oblike, motive i boje pogledajte na Web Trgovini www.trgovina-junior.hr