Ivana Marić za svoje djevojčice bira sunčane naočale pariškog štiha

Ivana Marić za svoje djevojčice bira sunčane naočale pariškog štiha

Vita i Vera bit će zaštićene od UV zraka

Dolaskom proljeća sunčeve zrake postaju sve jače i jače, stoga je sada još važnije očima pružiti UV zaštitu. Baš kako sunce utječe na odrasle, tako utječe i na naše mališane. Zaštita očiju od UV zračenja vrlo je bitna od najmlađih dana, upravo je to razlog zašto mnoge mame danas počinju razmišljati o sunčanim naočalama za djecu.

 

Naša poznata pjevačica  Ivana Marić svjesna je da treba kćerkicama treba zaštititi oči od najranije dobi. Ovog proljeća i ljeta, Ivana je odlučila, kćerke Vitu i Veru, zaštititi od sunca sunčanim naočalama modernog i simpatičnog dizajna koje se mogu kombinirati s neodoljivim šeširićima. Ivana se odlučila za francuski chic uz brend Ki ET LA, a zajedno sa svojom dvomjesečnom i osmogodišnjom kćerkom mogla je izabrati između mnogo različitih modela i boja. Retro simpatični modeli djevojčicama pružaju zaštitu od UV zračenja, a pritom ih ne ometaju u igri, dok se stakla na naočalama mogu vrlo lako zamijeniti za ona dioptrijska.

Tokom godina djevojčice će moći birati modele prilagođene njihovoj dobi, a svi modeli dolaze u rasponu veličina od onih za tek rođenu djecu pa sve do 12 godina. Uz same naočale Ivana svoje mezimice štiti i odgovarajućim šarenim pamučnim šeširićima koji uz široki obod imaju UPV filter +50. Upravo zato šeširić je dizajniran tako da se naočale mogu pričvrstiti za njega, što spriječava da ih dijete samo ukloni ili izgubi. Pariški chic dizajn, ali i funkcionalnost i elegancija, pružit će Viti i Veri potrebnu zaštitu, a pritom ih neće ometati u igri i druženju s prijateljima u parku.