kvaliteno i povoljno

Gdje po kvalitetne i povoljne poklone za najmlađe?

 Naravno, u Emporium!

Malo je mama koje nikada nisu čule za dječje robne marke Nina nana, Koki i Niki. Riječ je o brendovima tvrtke Emporium d.o.o. s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu do 14 godina koja je 2016. godine zasluženo primila nagradu Web trgovca godine u kategoriji dječje opreme i igračaka.

Blagdani samo što nisu zakucali na vrata pa vjerujemo da već razmišljate o darivanju najdražih. U vidu su svakakvi pokloni, no jedno je sigurno – djeca su ta oko čijeg ćemo se poklona najviše angažirati. Ipak, to ne treba značiti da ćemo na dječje poklone najviše utrošiti. Naime, kvalitetne i povoljne poklone za najmlađe i najslađe možete pronaći u renomiranoj zagrebačkoj tvrtki Emporium d.o.o.

zelena

Na Emporium web trgovini  www.emporium.hr nalazi se oko 2.000 artikala odjeće, obuće i dodatnog asortimana – nosiljki i jastuka za bebe, kišobrana, kišnih kabanica, ruksaka, igračaka, prostirki za igranje i sl. Pri izradi Emporium dječje odjeće prije svega mislilo se na izbor kvalitetnih materijala i prilagodbi detalja koji djeci ne smetaju prilikom njihova kretanja i igre.

Odjeća koja djeci dopušta da budu djeca misija je ove tvrtke!

Promotrite li pomno komade odjeće, zapazit ćete elastične trake u pasu i na dnu nogavica te sigurnosni trokut pri vru patentnog zatvarača, sve zbog što veće udobnosti nošenja. Sva odjeća iz asortimana odgovara Zakonu o općoj sigurnosti proizvoda i usklađena je sa Pravilnikom za sigurnost dječje odjeće, dok nagrađivane didaktičke igračke brenda K’s Kids nose poznate “CE” oznake sigurnosti. Upravo iz tih razloga u Emporiumu nećete naići na odjeću i igračke koje imaju odbojan miris po štetnim bojama i materijalima.

roza

Trenutno je glavni novitet u Emporiumu nova Nina nana kolekcija za jesen/zimu namijenjena najmlađima i najsitnijima, od rođenja pa sve do 9 mjeseci. Kolekcija je dostupna u tri boje/priče, zelenoj, plavoj i rozoj, a izrađena od najkvalitetnijeg pamučnog jerseya i pliša.

Nalazite li se u blizini Zagreba ili ste u prolazu za vas nema isprika jer osim na web shopu, Emporiumovu robu možete pronaći u outlet trgovini na adresi Velika cesta 97, Zagreb / Odra. Na veliko zadovoljstvo mama svaki tjedan Emporium ima nove akcije o čemu se više možete informirati na Facebook stranici www.facebook.com/EmporiumZagreb/ ili na broju 01 6254 600. Blagdani samo što nisu tu, ove godine budite pametniji pa povoljne i atraktivne poklone nabavite na vrijeme

plava