Neprocjenjivi trenutci

neprocjenjivi trenutci

Neprocjenjivi trenutci

Omogućite bebi sreću, a sebi uspomene

 

Prvi osmijeh, prva riječ, prvi koraci, prvi zubić, prvi dan u vrtiću… Mnogo je lijepih trenutaka kojih se volimo rado sjećati u životu, ali prvi trenutci naših beba su jednostavno neprocjenjivi. A ono što ih, između ostalog, čini tako posebnima je to što se prvi put događaju samo jednom i toliko ih je lako propustiti.

Od prvih pelena, preko igračaka do bicikla s pomoćnim kotačima, toliko je toga što morate kupiti za svoje princeze i prinčeve da je gotovo nemoguće ne otići jednom dnevno u trgovinu i kupiti još samo to jedno nešto, naročito u prvim mjesecima vaših beba. Na žalost, bebe ne čekaju niti biraju vrijeme kad će nešto napraviti po prvi put, a uz silne obaveze I posao, odlazak u trgovinu još je jedno razdoblje u danu kada ne možete uživati u dragocjenim trenutcima.

Srećom, tome ne mora biti tako jer jedna od velikih prednosti online kupovine na bazzar.hr je u tome što se ne morate odvajati od vaših najdražih niti jedne sekunde, niti napuštati toplinu svog doma. Odabrati i kupiti najbolje za svog mališana možete s računala, tableta pa i svojeg mobitela u udobnosti svoga doma, u bilo kojem trenutku, 24 sata dnevno. Ne morate se bojati da ćete pronaći prazne police niti da baš onaj proizvod koji vam treba nije dostupan jer preko 4.000 proizvoda za bebe čeka na vas u svako doba godine.

Bilo da su u pitanju pelene, krevetić ili auto sjedalica, igračka ili hodalice, nosiljka ili odjeća, izbor kvalitetnih proizvoda pratit će vas od prvih dana povratka iz rodilišta pa sve do trenutka kada će se vaše dijete početi oblačiti na odjelu za odrasle. Sve što će vam ikad zatrebati za vašu bebu udaljeno je na jedan klik miša od vas. Detaljni opisi i fotografije sigurno će vam pomoći u odabiru najboljeg u najvećoj ponudi na hrvatskom tržištu, ali tome će itekako pridonijeti i najbolji omjer cijene i kvalitete koje možete pronaći, kao i činjenica da niti u jednoj klasičnoj trgovini ne možete pronaći toliko stvari u ponudi, bez obzira koliko veliki prodajni prostor imali.

Na bazzar.hr ćete pronaći samo kvalitetne proizvode provjerenih proizvođača kojima možete u potpunosti vjerovati. Ne postoji dovoljno opreza kada su u pitanju vaši najmiliji pa ne čudi da je provjera partnerskih distributera čije proizvode se može pronaći na bazzar.hr strahovito rigorozna. No, ništa nije pretjerano kada su mali princeze i prinčevi u pitanju.

Koliko je komplicirana i sigurna online kupovina na bazzar.hr? Kompliciranost je na razini objavljivanja nove slike na društvenim mrežama – odaberete proizvod među više od 4000 proizvoda za bebe, dodate ga u košaricu i kad ste odabrali sve potvrdite kupovinu, a za sigurnost brinemo mi. Kupite li nešto na bazzar.hr jedino što trebate brinuti je da otvorite vrata dostavnoj službi nekoliko dana nakon narudžbe. I to je to.

Bacite pogled na www.bazzar.hr!!!