POSJETILI SMO SONNENTHERME  I HOTEL SHONNENPARK

ODMOR SA DJECOM GDJE ĆE SE I RODITELJI ODMORITI

Posjetili smo obiteljski raj, rađen po mjeri  roditelja i djece svih uzrasta te njihovim potrebama  za odmorom i zabavom, u carstvo Sunny Bunnya .

Iako je ponekad nemoguće zamisliti pravi odmor gdje ćete se  vi uspjeti odmoriti a vaša djeca zabaviti,  pronašli smo mjesto gdje je to moguće. Hotel sa toplicama  i vodenim parkom  Sonnentherme  u Lutzmann ( Gradišće – Austrija ) mislio je na sve da bi vam priuštio odmor i zabavu za vas i vašu djecu u kontroliranim uvjetima. Počevši od samog pakiranja, koji obeshrabri većinu roditelja od kratkih vikend putovanja, pogotovo ako  su im djeca manja, u hotelu im se besplatno nudi korištenje  većine  opreme poput npr. kolica i igračka, a iako nešto zaboravite, na raspolaganju vam je  trgovina u hotelu gdje možete kupiti sve što je vašem djetetu potrebno.

Sam hotel  Sonnenpark  je lijepo uređen u ugodnim, razigranim bojama koja će se svidjeti i vama i djeci. Sobe su ugodne veličine, čiste i osunčane.  Iako je hrana u Austriji, po začinima koje koriste i načinu pripreme donekle razlikuje od naše kuhinje, hrana je svježa i ukusna, te svatko može naći nešto za sebe. U restoranu se nalazi i bife prilagođen ( visinom i ponudom ) djeci , što će ih dodatno zabaviti jer sudjeluju i u odabiru hrane. Hotelom caruje Sunny Bunny, zec  kojega može posjetiti u njegovom stanu, i koji će vas zabavljati u predvorju hotela.

U samom hotelu nalaze se razne igraonice i radionice, gdje se djeca pod stručnim vodstvom educiranih teta igraju i educiraju.  Sadržaj za djecu je toliko velik i raznovrstan da će sigurno svako dijete uživati i zabaviti se. Samo neki od sadržaja su joga za  bebe ( gdje će mame naučiti kako raditi jogu sa bebom ), sauna za bebe, igračkih konzola za malo veću djecu,  vlakići, igrališta, poligon za penjanje, parkovi, gajba sa pravim zečevima, kino u kojem prikazuju 3d filmove, te cijeli vodeni svijet sa bazenima i toboganima,tako da će se i  najzahtjevnije dijete dobro zabaviti.

Vodeni svijet

 U sklopu hotela nalaze se bazeni sa termalnom vodom, zatvoreni i otvoreni, broj bazena i različitih sadržaja u njima, je stvarno veliki. Gostima hotela na raspolaganju je vanjski i unutarnji bazen, koji nije namijenjen javnosti, te je svakom gostu na raspolaganju  ležaljka na suncu ili prirodnom hladu oko bazena. Također im je namijenjen i  javni dio toplica i vodenog parka, prepun bazena različitih sadržaja prilagođen svim uzrastima, a na raspolaganju je i škola plivanja za sve uzraste te plivanje u kostimima morskih sirena.

U sklopu hotela i vodenog parka je i sauna pristojnog sadržaja, iz koje bismo izdvojili saunu za bebe, program gdje roditelji mogu uživati sa svojom bebom uz upute koje će vam objasniti ljubazno osoblje. Također možete uživati u raznim masažama i tretmanima koji se nude u wellnessu.

Vodeni park ima odličnu ponudu tobogana koja će sigurno oduševiti vašu djecu a i vas. Tobogani su dužine od svega par metara za najmlađe, do raznih dugačkih tobogana do dužine od 270 m. Bazeni su raznih sadržaja pa tko imate bazen sa valovima te daske za skakanje različitih visina.

Gostima uz bazen je na usluzi i bar sa kolačima, gdje gosti od 13 do 17 sati mogu besplatno konzumirati kavu i sokove, te fine kolaće,

Dodatni sadržaj

Ako vas vrijeme posluži, na raspolaganju vam je čitav niz dodatnih sadržaja,. U samom hotelu možete posuditi bicikle i obići „Zemlju Sunca“ ili Srednje Gradišće, te  posjetiti lokalne vinarije, od kojih bi preporučio vinariju Gager  gdje možete degustirati i kupiti odličnu Frankovku te na daleko poznati Cuve  Quattro, napravljen od četiri sorte vina.

Garantirana zabava za cijelu obitelj je vožnja po tračnicama dužine čak 23 kilometara vozilima na pedale za četiri ili više osoba.  Tračnicama prolazite kroz prekrasna polja suncokreta, vinograde , šume, te vode od starinskih preuređenih postaja u kojima možete pojesti i popiti tradicionalnu hranu i kolače.  To je svakako jedinstveno iskustvo koje morate probati. Više informacija možete naći na linku: www.draisinentour.at

Gostima hotela je na raspolaganju i profesionalno golf igralište koje se nalazi nedaleko od hotela.  Radi  se o profesionalnom golf igralištu gdje možete uživati u golfu, a ako ste početnik, instruktor Otto će vas podučiti u školi golfa.

Sve u svemu, ako se stvarno želite kvalitetno odmoriti i uživati, dok vam se djeca zabavljaju te proživjeti neku obiteljsku avanturu, svakako vam savjetujemo da posjetite Gradišće i  Sonnentherme. Iako su malo udaljene, svakako ih se isplati posjetiti.