Sonnenpark

Posjetite hotel Sonnenpark u Austriji i uživajte u vodenom svijetu Sonnentherme

Saznajte o hotelu Sonnenpark****

Doživjeti pravi odmor pod suncem bez stresa i napetosti! Uživati bez obzira na vremenske prilike! To su razlozi zbog kojih obitelji dolaze u hotel Sonnenpark u austrijskom Lutzmannsburgu i uranjaju u čudesan vodeni svijet doživljaja, s mnogobrojnim sadržajima koji ga okružuju. Osim na bazenima hotela, gosti mogu uživati u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi, koji su međusobno povezani.

Sonnenpark

Iz sobe izravno u obiteljski bazen hotela

Vodeni svijet i naša maskota Sunny Bunny očekuju male i velike koji se vesele vodenim avanturama. Na raspolaganju su vam unutrašnji i vanjski bazeni te ležaljke za relaksaciju. Djeca se mogu igrati na sportskim terenima na otvorenom. Osigurana su i posebno predviđena mjesta/otoci za previjanje beba.

Uživajte i doživite show pripremanja hrane u restoranu hotela. No to nije sve! U restoranu se nalazi i kutak za odmor, na raspolaganju vam je terasa sa suncobranima, a tu je i specijalni dječji restoran s bifeom za djecu i bebe.

Sonnenpark

Pogledajte naše obiteljske ponude s popustima!

Saznajte više o vodenom parku Sonnentherme! 

Doživljaji za cijelu obitelj

U vodenom parku Sonnentherme garantiramo ne samo odmor, već i zabavu. Maskota vodenog parka plišani medo Sunny Bunny razigrat će i oduševiti najmlađe.

Naša glavna atrakcija za male je Baby World. Pravi vodeni raj za bebe i malu djecu! Temperatura vode unutarnjeg bazena iznosi 35 °C, temperatura zraka je 27 °C. Na plaži se nalazi pješčani Baby Beach s ležaljkama u hladovini. Na raspolaganju su i brojne dodatne usluge za bezbrižnu zabavu: besplatna dječja kolica, šatorčići za dojenje, prostorije za previjanje, sobe za uspavljivanje i igranje.

Funi Speed World obećava djeci nezaboravne doživljaje. Uživancija na toboganima ukupne dužine od 800 metara. XXL Monster Ride, duljine od 270 metara najduži je pokriveni tobogan u Austriji. Bazen s valovima, toranj za skokove te još puno toga za cool djecu!