Savršen termometar za vas i vaše dijete

Savršen termometar

Savršen termometar za vas i vaše dijete

Kakav toplomjer imate u kućanstvu? Jeste li sigurni u njegovu preciznost? Kvalitetan i pouzdan toplomjer nezamjenjiv je dio svake kućne ljekarne, pogotovo u vremenu kada vladaju brojne viroze i prehlade, a vijesti o gripi sve češće zauzimaju mjesto u vijestima.

Već dulji niz godina iz sigurnosnih razloga zabranjena je prodaja živinih toplomjera, a tržište je preplavljeno različitim modelima, od digitalnih, ultrazvučnih do onih s galijem. Međutim, mnogi su još uvijek potrazi za onim idealnim, preciznim, točnim i jednostavnim za korištenje. Jeste li i vi jedni od onih koji nikako ne uspijevaju stari živin toplomjer zamijeniti novim, sigurnim i pouzdanim toplomjerom?

Povišena temperatura jedan je od prirodnih načina obrane organizma protiv uzročnika infekcije, stoga se preporučuje snižavati je tek kada naraste iznad 38 °C, uz pomoć lijekova ili hlađenjem. No, kako bismo se uspješno othrvali bolesti i snizili temperaturu u pravom trenutku, iznimno je važno imati pouzdan toplomjer.

Savršen termometar

VisioFocus najnapredniji je medicinski termometar kojeg obitelj ili liječnik mogu posjedovati. Jedini termometar na svijetu koji projicira izmjerenu temperaturu na čelo, potpuno higijenski i bez dodirivanja kože čita infra-crveno zračenje koje prirodno emitira površina kože i izračunava temperature cijelog tijela. Zahvaljujući patentiranom sustavu ciljanja VisioFocus je precizan, siguran i pouzdan, a rad na daljinu omogućava mjerenje temperature u svakom trenutku. Ovaj Tecnimedov beskontaktni termometar preporučuju pedijatri i liječnici, a dolazi u dva modela, klasični VisioFocus termometar te VisioFocus mini, te predstavlja nezamjenjiv dio kućne ljekarne.

Osim toga, zahvaljujući posebnim značajkama VisioFocus nezamjenjiv je mali pomagač u svakodnevnom životu. Naime, osim temperature tijela ovim termometrom moguće je mjeriti i temperature bilo kojeg objekta, tekućine koja se kreće od 1 do 80°C. Pripremite kupku ili bočicu za bebe idealne temperature, očitajte temperaturu prostorije, za svaki slučaj provjerite temperaturu usnulog djeteta, a nakon svega i temperaturu svog omiljenog pića – VisioFocus savršeno se uklapa u svakodnevan obiteljski život.

Potražite u ljekarnama PrimaPharme