Svaki trenutak je poseban uz Bianka instant napitke od žitarica

bianka

Prirodni i zdravi sastojci čine Bianku pravim izborom za sve koji vole živjeti aktivno i uživati u hranjivom i vrlo ukusnom napitku.

 

Bianka napitci od žitarica idealni su za sve koji žele uživati u prirodnom i ukusnom toplom napitku, kao i za one koji brinu o uravnoteženoj prehrani, aktivno se bave fizičkom aktivnošću ili im je potreban kvalitetniji režim prehrane. Kremasta aroma i blagotvorni sastojci čine Bianku pravim izborom za sve uzraste i stilove života, a zahvaljujući cikoriji i biranim žitaricama, napitci ne sadrže kofein pa u njima mogu uživati i najmlađi.

Cikorija je izvrstan izvor vlakana koji je blagotvoran za organizam te se preporučuje svima koji su izloženi većim fizičkim i psihičkim naporima. Zahvaljujući cikoriji te ječmu, sladu i raži, Bianka napitci imaju bogatu, kremastu aromu koja će vas oduševiti u bilo koje doba dana.

Kombinacija probranih i hranjivih sastojaka, Bianka napitke čini posebno pogodnima za sve one koji imaju potrebu za što kvalitetnijom, uravnoteženom prehranom te vode posebnu brigu o nutritivno vrijednim namirnicama kao sastavnom djelu kvalitetne prehrane.

Linija Bianka sastoji se od tri proizvoda: Bianka Classic s kombinacijom žitarica, cikorije i slada ističe se neodoljivom, slatkastom aromom iako ne sadrži dodane šećere. Bianka 100% Cikorija proizvedena je u potpunosti od ove gomoljaste biljke te je idealan izbor za one koji žive aktivno, izlažu se većim fizičkim naporima ili traže ukusnu alternativu za kavu. Bianka Čokolada izvrstan je izbor za svako doba dana i odgovara baš svima – djeci i odraslima.

Bianku je lako pripremiti uz pomoć vode ili mlijeka u koje žličicom zamiješate okus koji vam najviše odgovara. Već nakon malo prakse, za napraviti šalicu Bianke trebat će vam manje od minute.

Bianka napitci idealan su povod za stvaranje novih rituala i uspomena s našim najdražima koje ćemo rado prenositi na buduće naraštaje. Započnite dan uz ukusan, hranjivi Bianka napitak te stvorite nove trenutke za pamćenje.

bianka