Velika promocija novog singla Natali Dizdar

antali dizdar

Velika promocija novog singla Natali Dizdar „Nećeš me, zar ne“ i prvo gostovanje u zagrebačkom klubu BOOGALOO.

Glazbenica Natali Dizdar će 02.12.2017. u 21 h, u pratnji svog benda prvi put održati koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Ovaj put osvajamo novu publiku, a ujedno i ekskluzivno promoviramo novi singl „Nećeš me, zar ne“ koji se nalazi na trećem studijskom albumu „Iluzije“. Novi album je do sad dobio sve najbolje glazbene kritike i proglašen je top albumom u cijeloj regiji.

Uz promociju novog singla, autorskog uratka same pjevačice koji je nastao u suradnji sa Vladimirom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavlem Miholjevićem, publika će imati priliku čuti sve pjesme sa novog studijskog albuma „Iluzije“ objavljenoga u lipnju ove godine u izdanju Agapa Music.

Dugogodišnju karijeru Natali Dizdar obilježile su mnogobrojne glazbene nagrade, značajne suradnje i veliki hitovi poput „Ne daj“, „Zamijenit ću te gorim“, „Stop“, „Gazio si me“, „Grijeh“, „Stranac“, uključujući i posljednja tri sjajna singla s novog albuma „Iluzionist“, „Ne reci zauvijek“ i „Mjesto za jedno“ koji je i dalje na vodećim pozicijama svih radijskih Top ljestvicama.

fb.com/natalidizdar.official

instagram.com/natalidizdar