AKILEINE – linija za njegu stopala

AKILEINE  linija za njegu stopala

S dolaskom toplijih dana na vidjelo izlaze i naša stopala, a ona su definitivno ogledalo zdravlja. Stopala su jedan od najbitnijih dijelova tijela, možemo reći da su stup našeg zdravlja, a ipak ih zanemarujemo. Na stopalima se nalaze živčani završeci koji su povezani s različitim organima u cijelom tijelu te njihovim stimuliranjem (adekvatnom njegom, pilingom, kupkom, masažom, odgovarajućom kremom i sl.) pozitivno djelujemo na cijelo tijelo.

AKILEINE – linija za njegu stopala

Akileine – linija za njegu stopala iz Laboratories Asepta, Monaco, vodećeg proizvođača specijaliziranih krema za stopala s tradicijom duljom od 70 godina, poznata je u više od 60 zemalja kao jedna od najboljih svjetskih linija za njegu stopala, a uključuje sljedeće linije:

Plava linija

nudi učinkovita rješenja za uklanjanje i sprječavanje žuljeva, za hidratizaciju i omekšavanje kože stopala. Proizvodi iz plave linije koriste se kod suhe kože stopala, deskvamacije (ljuštenje kože) i hiperkeratoze (zadebljanja kože). Originalni aktivni sastojci dokazali su svoju učinkovitost čak i kod najtežih slučajeva.

Crvena linija

Crvena linija nudi učinkovita rješenja za smanjivanje oteklina, iritacija i umora stopala uzrokovanim dugotrojnim hodanjem, stajanjem ili preuskom obućom. Korištenjem aktivnih sastojaka, crvena linija nudi rješenje za svaki slučaj.

Zelena linija

Zelena linija – pretjerano znojenje stopala dovodi do problema kao što su bromhidroza (neugodan ili pojačani miris znoja) i opasnosti od stvaranja mikroba. Zelena linija proizvoda regulira znojenje stopala, sprječava neugodne mirise i sadrži sastojke koji preveniraju nastanak gljivica.

Više info na: www.asepta.hr
Facebook: https://www.facebook.com/AseptaHrvatska/