Bebetto dječja kolica

Bebetto

udobnost, sigurnost, kvaliteta, inovativnost!

Donosimo vam pregled inovacija i posebnosti Bebetto dječjih kolica kroz ovih deset točaka. Bebetto dječja kolica, proizvedena u Europskoj Uniji kvalitetan je brend prihvatljive cijene koji popularnost uživa zahvaljujući konstantnom unaprijeđenju proizvoda, brigom za male korisnike i njihove roditelje.

SHOCK ABSORPTION SUSTAV (SAS) – Apsorpcijski sustav

Odgovoran je za amortizaciju. Kada koristite kolica na neravnoj površini tada je ovaj sistem zadužen za smanjivanje vibracija na prednjim kotačima, a samim time i na cijelim kolicima. Zahvaljujući ovoj tehnologiji dijete putuje udobno i kolica ostaju u savršenom stanju dulje vremena.

SISTEM SKRIVENIH OSOVINA

Sustav skrivenih osovina koji se koristi u kolicima Bebetto omogućuje vam da osovine pospremite u samoj konstrukciji. Zahvaljujući tome nećete ih izgubiti dok prevozite kolica u automobilu, te će od ogrebotina koje mogu nastati zbog izbočenih osovina biti zaštićeni drugi elementi u automobilu.

LAGANA ALUMINIJSKA KONSTRUKCIJA

Bebetto aluminijske konstrukcije izrazito su praktične i jednostavne za korištenje. Zbog svoje male težine u vožnji su kolica lako upravljiva, a kod spremanja u automobil praktičnost konstrukcije još više dolazi do izražaja.

UV50+ TKANINE

Struktura tkanine dizajnirana je kako bi zaštitila vaše dijete od UV zraka. Zahvaljujući ovoj visokoj zaštiti od sunca minimalizirane su opasnosti od alergija i kožnih bolesti.

MEKI/TVRDI PODESIVI AMORTIZER

Odabrani modeli kolica Bebetto opremljeni su dodatnim bočnim meko/tvrdim amortizerima. Možete ih postaviti u mekši ili tvrđi položaj. Zahvaljujući ovom sustavu možete podesiti konstrukciju za glatku ili neravnu površinu.

Bebetto

DODATNA ZAŠTITA NA KOŠARI

Pokrov košare ima dodatnu pregradu koja štiti vaše dijete od vjetra, lišća ili prljavštine. Zahvaljujući magnetskom učvršćenju vrlo je jednostavno otvoriti je, te se čak održava i kad puše snažni vjetar.

VENTILACIJA KOŠARE

U Bebetto kolicima možete računati na funkcionalni ventilacijski sustav. Na gornjoj strani nosiljke i sjedišta nalaze se ventilacijske mrežice, a s donje strane košare možete otvoriti ventilacijske rešetke za dodatnu cirkulaciju zraka.

DODATNA ODVOJIVA TORBA

U odabranim Bebetto modelima nalazi se prijenosna torba za shopping umetnuta u otvorenu košaricu koja je montirana na konstrukciji. Zahvaljujući njoj možete jednostavno izvaditi svoje stvari iz košare što će olakšati sklapanje okvira.

Bebetto

SISTEM LAGANOG SKLAPANJA

Praktični sistem koji omogućava da brzo sklopite i rasklopite konstrukciju. Kako biste sklopili kolica samo lagano pritisnite ručice sa obje strane, te lagano pritisnite prema dolje dok se konstrukcija ne sklopi.

POTRAŽITE NAS

 Bebetto dječja kolica potražite u Bebetto Premium Shopu BabyLand Westgate, na 1. katu), Babyland SPLIT (RK Prima 3) ili na webshopu BabyLand.hr, te DjecjaKolica.eu

Ostala Bebetto prodajna mjesta potražite na web stranici bebetto.hr