BUBU GEGE – nova generacija odjeće za bebe

bubu gege

Upoznajte se s novom generacijom hlačica za bebe, Bubu Gege, u kojima beba sretno spava, veselo istražuje svijet puzajući i radeći prve korake.

Karakteristike Bubu Gege baby hlačica:

● jedinstvene ergonomski dizajnirane hlačice
● omogućuju nesmetan brzi rast i razvoj bebe u prvim mjesecima
● olakšavaju puzanje i jačanje nožnih mišića
● rađene po visokom kriteriju zdravlja, udobnosti i mode
● lagano se skidaju i oblače, olakšavaju prematane
● svojom komocijom pružaju nesmetan i udoban san
● hrvatski proizvod !

Jeste li razmišljali kako i odjeća za bebe može unaprijediti ili usporiti njezin senzomotorički razvoj?
Jeste li promatrali koliko se slobodno vaša beba može kretati u odjeći koju joj oblačite, a da pritom stane i pelena, a možda i zavoji za kukove, ako ih treba koristiti?
Ovdje prvenstveno mislimo na razvoj kukova, puzanju i jačanju nožnih mišića, a kasnije i razvoju prve motorike. Bebe dok spavaju imaju raširene ruku i noge, to je njihova prirodna potreba, važan preduvjet bebinog zdravog rasta i razvoja. Bebe trebaju nositi odjeću koja će im omogućiti nesmetan i udoban san. Odjeća za bebe mora biti rađena po visokom kriteriju zdravlja, udobnosti i na poslijetku i mode, zar ne? Kada beba krene puzati i sama osvajati svijet vašeg dnevnog boravka, ona sve više ima potrebu za što slobodnijim pokretima svojih malenih nožica, koje ne bi trebale biti sputane odjećom.

bubu gege

A što mislite kad bi postojale baš takve hlačice, koje su, najzad, i pravi modni hit! Kad bi postojale hlačice koje bebi omogućuju u potpunosti nesputano kretanje, a da je pritom beba toplo i prozračno odjevena? Da su te hlačice napravljene od pamučne tkanine koja je na dodir mekana, nježna i dovoljno rastezljiva, omogućavajući bebi zdrav rast i razvoj?
Zamislite da su te čarobne hlačice još i cjenovno dostupne svakome i da su u različitim bojama i veličinama! Otkrit ćemo vam tajnu! Takve hlačice iz snova zaista postoje i zovu se Bubu Gege hlačice! Da, u tom se nazivu, čini se, kriju dječje brbljarije, ali i jedinstvene ergonomski dizajnirane hlačice koje je osmislila jedna mlada mama koja ima dvoje djece i za to možemo reći da su to hlačice nastale iz ljubavi prema bebama. Svaka mama počne razmišljati onim «mama mozgom», kad joj krenu padati instinktivno, brzo i kreativno riješenja za sve bebine probleme, dolaze svakakve ideje, a sve s jednim ciljem: kako svojoj bebi omogućiti najbolji razvoj, kako je usrećiti i izmamiti te slatke osmijehe na lice. Ova mama dizajnerica je svoje inovativne ideje odlučila podijeliti i s ostalim mamama učinivši ih dostupnima na tržištu.

bubu gege

Svaka beba u Bubu Gege hlačama je sretna beba jer je sasvim nesputana te je u njima baš onakva kakva i treba biti! Let your Baby be a Baby!

Bubu Gege hlačice nisu uske i neudobne, one su iznimno udobne i prilagođene onoj najmanjoj djeci, do 18 mjeseci starosti. Ove su hlačice dovoljno široke, modernog, inovativnog dizajna, i u njih će stati svaka pelena i tetra pelena, a da se dijete može i s tom «dodatnom opremom» sasvim slobodno kretati! Olakšavaju posao učestalog prematanja i mamama i tatama jer se tako lagano skidaju i oblače! Bubu Gege hlače ne zatežu bebu u predjelu struka, nogu, zoni pelena, te nemaju šavove između nogu, što jamči kvalitetu i izdržljivost proizvoda. Ne vjerujete?

bubu gege

Upoznajte se s jednim od najudobnijih brendova baby odjeće od visokokvalitetnog organskog pamuka koji je, k tomu, još i hrvatski proizvod, osmišljen od jedne inovativne mlade mame!

Brand Bubu Gege u svojoj ponudi ima i majice sa slatkim motivima životinja, koje još dodatno možete uljepšati sa imenom Vaše bebe! Sve Bubu Gege proizvode pronađite na www.bubugege.com , odaberite baš one po vašem stilu i usrećite svoju Bebu! Sve to po vrlo pristupačnim cijenama. K tomu još traju akcijske, promo cijene na Bubu Gege proizvode, koje možete provjeriti na www.bubugege.com.

bubu gege