Mrtva voda – Velika opasnost

Tijelo majke i djeteta trebaju čistu vodu , ali voda mora imati i prirodnu strukturu.

Bez vode nema života, a bez žive vode nema zdravlja.

Poznato je da je našem tijelu potrebna čista voda, ali znanstvena istraživanja pokazuju da je izuzetno važno kakva je struktura vode koja ulazi u naše tijelo. Struktura vode na prirodnom izvoru je očuvana, a voda ima ljekovitu energiju i svježinu.

Danas koristimo vodovodnu vodu. Iako krene sa prirodnog izvora vodovodna voda prolazi velike udaljenosti vodovodne mreže gdje pod djelovanjem izuzetno snažnog tlaka, kemikalija i mnogih tehnoloških procesa u potpunosti gubi svoju prirodnu strukturu, energiju i svježinu. Postaje mrtva voda, a mrtva je voda veliki teret za naše zdravlje, ruši imunitet i otvara put za mnoge bolesti.

Prema studijama u Beču i Grazu te mnogim drugim institucijama, mrtva je voda pokazala velike štete na razvoj svih živih organizama. Biljke i životinje tretirane mrtvom vodom postaju lakše bolesne, njihov razvoj je usporen, ona oštećuje osjetljivu dječju kožu i agresivno taloži kamenac.

Postoje dokazi da su neki alergijski procesi kod djece, pad imuniteta i dermatološki problemi u direktnoj vezi sa redovitim konzumiranjem mrtve vode.

Naš tijelo, stanice i organi trebaju žive vode pri čemu moramo napomenuti da je voda iz boce jednako tako mrtva voda.
Svjesni opasnosti mrtve vode znanstvenici sa Univerziteta u Beču riješili su ovaj problem i omogućili korištenje žive vode te osigurali visoku zdravstvenu zaštitu. U projektu u kojem je sudjelovalo više od 50 znanstvenika patentirali su tehnologiju koja se i danas potpuno ručno proizvodi u Austriji od čistog zlata, srebra, platine, prirodnih vitamina i minerala i postavljanjem na vodovodnu cijev u našem podrumu kuće, vrtića ili drugog objekta ponovno pretvara našu vodovodnu vodu u živu, aktivnu vodu koja ima izuzetno pozitivan efekat na naše zdravlje i posebno na zdravlje djece. Tako živu vodu svakodnevno konzumiramo za piće i pripremu hrane, kupamo se u takvoj vodi čime se pojačava imunitet , smanjujuje se broj alergijskih reakcija, a koža i kosa ostaju mekane, zdrave i njegovane. Danas je živa Aqua Power voda prisutna u mnogim dječjim bolnicama, vrtićima i školama.

Za više informacija pogledajte www.aquapower.com.hr

Svi čitatelji Maminog Sunca ostvaruju popust od 20%, a prvih 10 kupaca dobiva poseban poklon!!!