Neka igra počne

neka igra počne

Od ponedjeljka 19. studenog, Lidlovim će trgovinama zavladati blagdanska čarolija. Ovih blagdana, Lidl je pripremio bogatu ponudu najrazličitijih igračaka za djecu svih uzrasta – od onih drvenih pa sve do edukativnih i kreativnih setova za vaše mališane. Većina igračaka iz Lidlove ponude imaju mogućnost kombiniranja, a takve igračke potiču i interakciju i sva ih djeca vole, pa s njima ne možete pogriješiti ako ih kupujete za poklon.

Iz ponude izdvajamo genijalnu drvenu kuhinju uz koju dolaze i zanimljive sitnice kao što su tava, lonac za kuhanje, pregača i ostale korisne stvarčice za malu kuharicu ili kuhara. Tu su i gusarski brod, kuća za lutke, dvorac, farma, drveno vozilo,ali i trkaća staza, interaktivna lutka, razni alati za igru. Nema mališana koji će ostati ravnodušan na drvenu željeznicu koja dolazi s bogatom opremom za različito kombiniranje, duljina staze može biti preko 4 metra, a samo vozeća lokomotiva na baterije s funkcijom vožnje naprijed i natrag oduševiti će svako dijete. Pravi hit su razne didaktičke drvene igračke za one najmlađe. Zanimljiva konstrukcija Lidlove XXL željeznice od pravog drveta s mnogobrojnim dodacima sa svjetlosnim i zvučnim efektima ostavit će svako dijete bez daha. U ponudi su i razne slikovnice, 3D puzzle, pijesak za modeliranje, mađioničarski set i mnoge druge igračke.

neka igra počne

Za izradu Lidlovih drvenih igračaka koristi se, među ostalim, drvo iz šuma nositelja FSC certifikata. FSC certifikat znači da se tim šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Proizvodi imaju i TÜV certifikat jer Lidlu je sigurnost djece na prvom mjestu. Didaktičke igračke suviše od zabave; one mogu utjecati na razvoj raznih djetetovih sposobnosti, stoga ne propustite priliku ovih blagdana svome djetetu darovati upravo didaktičku igračku.