NAGRADNA IGRA našeg partnera Hotela Sonnenpark****

sonnenpark

NAGRADNA IGRA:

Odigrajte super NAGRADNU IGRU našeg partnera Hotela Sonnenpark**** u Austriji, koji daruje 2 noćenja za 2 odraslih i 2 djece (0-10) u Hotelu Sonnenpark****

Nagrada uključuje puni pansion: doručak sa švedskim stolom i Vitamin-Saftbarom, ručak s tri jela, večeru u bifeu, bife za bebe i za djecu sa zdravom hranom, bezalkoholna osvježavajuća pića iz drink bara Sunny Bunny, užina, kava, kolači, bezalkoholna pića u Vodenom parku Sonnentherme te u baru hotela tijekom cijelog dana. Puni pansion počinje s užinom na dan dolaska i završava s doručkom na dan odlaska. Ulaznice u vodeni park Sonnentherme i u saune. (Od 8.30 sati na dan dolaska do 21.00 sat na dan odlaska).

Za sudjelovanje registrirajte se na stranici www.sonnenpark.at/hr/odmor i upotrijebite kod: 190901.


Hotel Sonnenpark ****

hotel sonnenpark

Najmlađi i malo stariji u Hotelu Sonnenpark, bit će još više u centru pažnje u vodećem dječjem kupalištu Austrije. Dočekujemo goste s bezbrojnim programima, sniženjima i specijalnim ponudama. Nudimo popust od 30  posto djeci 6 godina starosti, od 4. studenog do 22. prosinca.

hotel sonnenpark

Hotel Sonnenpark**** – Odmaralište s vlastitim vodenim svijetomn nudi pravi odmor  bez svakidašnjeg stresa pod sunčevim zrakama,  neovisno o vremeskim  prilikama. Zbog toga razloga obitelji  dolaze u Hotel Sonnenpark u Lutzmannsburgu, te zbog toga uranjaju u čudesan vodeni i suhi svijet doživljaja. Gosti osim u bazenu hotela, mogu uživati u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi, do kojeg vodi vlastiti hodnik te se iz sobe  može izravno doći do vodenog parka hotela. Vodeni svijet SunnyBunny čeka svakoga tko se želi brčkati i odmarati. Raspolažemo unutarnjim i vanjskim bazenom, te svakom gostu nudimo ležaljku za relaksiranje. Niti ovdje ne nedostaju vodeni tobogan koji vode do bazena sa ugodnom toplom vodom, a djeca se mogu igrati i na igralištu na otvorenom. Vašoj bebi možete promijeniti pelene na specijalnim otocima. Kako svi ogladne kada se igraju u vodi i na suhom, u bifeu za bebe i djecu, čekamo roditelje i djecu s gurmanskim zalogajima.

hotel sonnenpark

My Sonnen therme ****

 Najcool vrtić Austrije u vodenom parku Sonnentherme  pod gradišćanskim suncem.

Od 30. rujna do 22. prosinca djecu do 6 godina starosti čekaju brojne atrakcije i raznolik program. Plivanje,  wellnes i masaža za bebe: sve u znaku „Sve za najmlađe“. I malo starijoj djeci nudimo puno vodenih avantura. Primjerice,  vodenu diskoteku ili Highlight Gamea a  Sunny Bunny i Pinky Bunny neumorno zabavljaju goste tijekom svakodnevnih progama, dnevnih susreta i vodenog  plesa.

Najduži tobogan u Austriji

hotel sonnenpark

 U vodenom parku Sonnentherme nalaze se tobogani od 800 metara ukupne dužine, gdje  svatko može pronaći najbolje za sebe. Svejedno radi li se o Quaxi ili Monster Ride toboganu,  djeca i odrasli će biti podjednako očarani sa mini i maxi toboganima. Najhrabrije među njima, čekaju Speedy i Twister tobogani, a vrhunac je XXL Monster Ride, koji nje sa svojom dužinom od 270 metara, najduži tobogan u Austriji.

Sl.6.

hotel sonnenpark

Prvi Tobogani virtualne stvarnosti u Austriji

 Kao najineteresantnija atrakcija, čeka Vas prvi tobogan virtualne stvarnosti u Austriji! Posjetitelji stariji od 7 godina, na Space Twister toboganu, čija dužina iznosi 202 metra, mogu uroniti u tri svijeta: u svijet zmajeva (World of Dragons), u svijet vanzemaljaca (World of Aliens) i u svijet fantazije (World of Fantasy). Doživljaj virtualne stvarnosti će posjetitelja tijekom jednominutnog spusta, dovesti kao astronauta među planete, nebeska tijela,  goleme asteroide  i svemirske brodove.

Info: www.sonnentherme.at/hr

Sonnentherme i Hotel Sonnenpark, Lutzmannsburg, 1 Thermengelande, A-7361 • Tel: 00 43 2615 87171 2223

sonnenpark

2 noćenja za 2 odraslih i 2 djece (0-10) u Hotelu Sonnenpark****