Praktična, udobna, moderna – savršena kolica za proljetne šetnje

savršena kolica

Odabir kolica bi se trebao nalaziti na vrhu popisa potrebne opreme za dolazak novog člana obitelji zato što će vam biti potrebna barem prve tri godine života vašeg djeteta, što nikako nije mala stvar. Odluku o kupnji ne donosite bez da prethodno ne pridobijete sve potrebne informacije o idealnom izboru koji će odgovarati vašoj bebi i vama. Na kraju, naravno, uključite i svoje osobne želje što se tiče boje i dizajna.

Vrste kolica

Za što jednostavniji odabir, važno je znati da na tržištu postoje: kolica 3 u 1, kolica 2 u 1 i sportska kolica. U „trio paket“ su uključeni sportsko sjedalo, košara te autosjedalica za bebu do otprilike 6 mjeseci starosti. Kolica 2 u 1 uključuju sportsko sjedalo i košaru ili sportsko sjedalo i autosjedalicu. Sportska kolica se uglavnom koriste za bebe od 6 mjeseci starosti nadalje.

Koja kolica odabrati?

Prilikom odabira kolica obratite pozornost na:

  1. Funkcije kolica
  2. Udobnost
  3. Dimenzije i težinu kolica
  4. Veličinu kotača
  5. Jednostavnost sklapanja

Zašto je sve ovo važno?

  • Težina kolica je vrlo važna ukoliko ih morate nositi u zgradu, penjati se stepenicama, manevrirati kolicima dok u rukama držite dijete.
  • Veličina kotača i vrsta materijala od kojih su oni izrađeni uvelike utječu na kvalitetu vožnje obzirom na vrstu terena po kojem vozite kolica.
  • Što je dulji krović kolica, veći je opseg zaštite djeteta bez obzira na kojoj se strani sunce nalazi.
  • Dimenzije rasklopljenih kolica prilagodite obzirom na širinu ulaza kroz koje ćete najčešće prolaziti (vrata kuće, stana, ulaska u zgradu, dizala, trgovine).
  • Dimenzije sklopljenih kolica su od izuzetne važnosti za prevoženje kolica u automobilu, zato ne zaboravite izmjeriti prtljažnik.

FreeON kolica jednostavna su za sklapanje jednim potezom ruke, podesiva su, lagane konstrukcije, neutralnih boja, modernog dizajna te što je najvažnije, vrlo udobna za dijete i praktična za roditelje. Potpuna oprema za dijete ujedno je i potpuna oprema za roditelje – od djetetova rođenja kroz cijelo djetinjstvo.

Pogledajte više

savršena kolica