Prava oaza prirodne njege

oaza prirodne njege

Toliko je mnogo razloga zbog kojih volimo kraj godine: zimske delicije, božićne dekoracije, pjesme i filmovi koji nas svaki put jednako razvesele. Vrijeme je to u kojem mnogo vremena provodimo ugađajući sebi i svojim bližnjima, stoga je savršen trenutak za darivanje pravom oazom prirodne njege.

Moja Oaza poklon paket je prigodno zapakiran i odmah spreman za darivanje, a sadrži proizvode koji nam svima trebaju, pogotovo tokom zimskih mjeseci: Balzam za usne Kokos i Kremu za lice Kolagen&Ceramidi koji će vašu kožu dugotrajno njegovati i zaštititi uz prirodne, organske i koži srodne sastojke.

A za najnježnije čišćenje kože pripremili smo za vas Med za čišćenje lica, izrazito nježan gel koji izgleda kao med, ali se dodatkom vode transformira u mliječnu emulziju. Na bazi je organskog meda i livadnih biljaka s antiseptičkim i umirujućim svojstvima. Ne sadrži klasične surfaktante, ne isušuje i ne uzrokuje osjećaj zatezanja, nego hidratizira, hrani i umiruje kožu. Prikladan je za sve tipove kože, a posebice za osjetljivu, reaktivnu i problematičnu kožu.

Zavirite i u ostatak naše ponude jer osim što ćete pronaći idealan poklon za svoje najdraže, prava je prilika da malo nagradite i sebe.

Potražite nas u ljekarnama ili na www.moja-oaza.hr