Reci R

reci r

Logopedski kabinet Reci R pruža stručnu logopedsku podršku u vidu rane prevencije, intervencije, te tretiranja teškoća komunikacijskog i jezično-govornog razvoja djece od najranije dobi (ŠTO JE IZNIMNO BITNO). Uvidjeti problem već kod malog djeteta i brzo intervenirati od neprocjenjive je važnosti.

Logopedska procjena služi nam za utvrđivanje komunikacijsko jezično-govornog razvoja već od prve godine djetetova života. Na taj način na vrijeme pružamo terapiju. Procjenjujemo i vještine čitanja i pisanja pred polazak u školu, što je od iznimne pomoći roditeljima, kako bi znali kada upisati dijete u prvi razred.

Individualna logopedska terapija bavi se širokim spektrom problema, od poremećaja socijalne komunikacije, autizma, usporenog razvoja govora, fonološko-artikulacijskih teškoća, mucanja do specifičnih teškoća učenja (disleksija, disgrafija, diskalkulija…)

Naši terapeuti posebnu pažnju obraćaju da se djeca ne osjećaju pod stresom.

Kabinet uz logopedsku procjenu i terapiju jezika, govora i komunikacije, nudi i posebnost kombinirane rehabilitacije u kojoj mag. logoped.i, mag. educ. phon. rehab., zajedničkim radom i znanjima djeluju na poticanju i jačanju govorno-jezičnog i slušnog razvoja kao i razvoja komunikacijskih sposobnosti potrebnih za učenje i socijalizaciju djece predškolske i školske dobi u novom proširenom i u potpunosti prilagođenom prostoru za rad s Vašim klincezama i klincima. Nudimo rehabilitaciju slušanja i govora koja uključuje postavke verbotonalne metode jer je za dobar govor uvjet dobro slušanje, pri čemu specifične vježbe uključuju poticanje različitih osjetila i percepciju glasova govora cijelim tijelom.

Pružamo mogućnost edukacije roditelja kako bi i sami mogli pomoći svom djetetu.

Logopedski kabineti Reci R nalaze se na lokacijama;
Zagreb, Vinogradska cesta 57, parking je u neposrednoj blizini na parkiralištu Bolnice Sestara milosrdnica i Rijeka, Erazma Barčića 9, u neposrednoj blizini parking Zagrad.

Stručni logopedi, u moderno opremljenom prostoru, brinu da je terapija zabavna, te da djeca uče

i napreduju kroz igru.

Detaljnije informacije na  www.recir.hr, našoj Facebook stranici ili telefonu: 091 376 88 11