RIBODERMIN – hipoalergena mast za njegu nježne kože vašeg djeteta

Mast Ribodermin je proizvod slovenskog obiteljskog poduzeća Koželj. Ponosni smo na više od 60 godina tradicije u preradi ljekovitog bilja u proizvode koji se prodaju samo u ljekarnama te biljnim ljekarnama.
Svjesni smo kako je koža osjetljiva i nježna te razumijemo potrebu za pravilnom njegom. Naša želja je da najmlađima ponudimo najbolje što možemo. Upravo radi toga razvili smo hipoalergenu riblju mast RIBODERMIN koja je namijenjena za njegu osjetljive kože. Mast ne sadrži alergene i konzervanse. Kreme i masti na bazi ribljeg ulja su poznate po neprijatnom mirisu, međutim, Ribodermin drukčijim čini dodatak vanilije koji masti daje ugodan miris.

Mast Ribodermin je zbog sadržaja vitamina A, vitamina D3 i ribljeg ulja, koji su poznati epitalizanti, prikladna za njegu suhe raspucale i nazdražene kože novorođenčadi, dojenčadi, djece i odraslih. Kod novorođenčadi se mast upotrebljava za njegu i zaštitu urogenitalnog područja od nadražujućih efekata urina i stolice. Upotrebljava se za ublažavanje manjih opekotina od sunca i kao zaštita osjetljive kože.

S ponosom naglašavamo da se mast svakodnevno, već više od 20 godina upotrebljava u nekim slovenskim rodilištima i na neonatalnom odjelu Medicinskog centra Sveučilišta u Ljubljani.
Više informacija možete pročitati na www.kozelj.net/hrv.
Radujemo se što možemo pomoći vašem djetetu da ima lijepu i zdravu kožu.

ribodermin