Spas za vašu osjetljivu, oštećenu i umornu kožu

SAN prirodna kozmetika je prirodni spas za vašu osjetljivu, oštećenu i umornu kožu

Ulje konoplje, ulje noćurka i ulje divlje ruže su osnovni sastojci oko kojih je rađena formulacija proizvoda za njegu osjetljive kože, za regeneraciju kože i za njegu bora.

SAN EXCLUSIVE Obnavljajući serum za osjetljivu kožu, SAN CLASSIC Umirujući melem za osjetljivu kožu i SAN SPA Njegujuće ulje za osjetljivu kožu su hipoalergene formule koje sadrže prijeko potrebne tvari za  umirenje, prehranu i njegu osjetljive kože koje se nalaze u ulju konoplje, hladno tještenim uljima masline i suncokreta i ekstraktima kamilice i mrkve.

SAN EXCLUSIVE Anti-age serum s karotenoidima, SAN CLASSIC Melem za regeneraciju kože i SAN SPA Intenzivno ulje za obnovu izrazito suhe kože su kombinacije prirodnih sastojaka poput ulja noćurka, ekstrakta mrkve, ekstrakta nevena, pasjeg trna, ulja argana i  eteričnog ulja prave lavande koji pomažu i ubrzavaju prirodnu regeneraciju oštećene kože.

SAN EXCLUSIVE Serum za područje oko očiju, SAN CLASSIC Melem za kožu sklonu strijama i ožiljcima i SAN SPA Senzualno ulje za kožu sklonu strijama sinergijom svojih sastojaka, među kojima su ulje divlje ruže, eterično ulje smilja, tamanu ulje i ulje geranija, hrane i hidratiraju kožu pa pomažu da se s nje uklone bore, strije i druge nepravilnosti., 

Proizvode i više informacija o njima potražite u ljekarnama ili na san10.hr.

SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nije testirana na životinjama. Sadrži maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla. Proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca u Međimurju.