Suradnici

Suradnici Mamino Sunce
Vesna Perić Matošević, spec. ped.

Vesna Perić Matošević, spec. ped.

Pedijatrijska ordinacija
Grižanska 4, Zagreb
tel: 01 299 5543

Dr. med., Vesna Magdić - Jelavić, spec. dermatovenerologije

Dr. med., Vesna Magdić – Jelavić, spec. dermatovenerologije

Rođena je 1967. godine u Đurđevcu. Po završetku V. gimnazije u Zagrebu 1986. godine upisuje Medicinski fakultet sveučilišta u Zagrebu. Diplomirala je 1992. godine na temu iz područja ginekologije.
Specijalizaciju iz dermatologije i venerologije započinje 1996.godine u Klinici za kožne i spolne bolesti Šalata, kao i poslijediplomski studij.
Specijalistički ispit polaže 2001. godine. Svoje stručno znanje obogaćuje kontinuiranim praćenjem znanstvene literature iz područja dermatologije i venerologije, te redovitim pohađanjem stručnih skupova u Hrvatskoj i inozemstvu. Dr. med. Vesna Magdić-Jelavić 2001. godine osniva vlastitu privatnu specijalističku ordinaciju za kožne i spolne bolesti u Velikoj Gorici.
Specijalistička ordinacija za kožne i spolne bolesti
Ulica kneza Trpimira 5A, Velika Gorica
Telefon: 01 6214 569, 098 463 646
www.moj-dermatolog.com

Velimir Šimunić

Prof. dr. sc. Velimir Šimunić,

Profesor medicinskog fakulteta, specijalist ginekologije i opstetricije, uži specijalist iz humane reprodukcije i ginekološke endokrinologije
Osnivač prve privatne poliklinike za liječenje neplodnosti (1997.)

Poliklinika IVF
Babonićeva 121, Zagreb

www.ivf.hr

 Mirjana Kolarek-Karakaš dr.med.spec.pedijatar

Mirjana Kolarek-Karakaš dr.med.spec.pedijatar

– ima privatnu praksu u Specijalističkoj pedijatrijskoj ordinaciji Mirjana Kolarek Karakaš u Varaždinu
– dopredsjednica Hrvatskog društva za preventivnu i socijalnu pedijatriju
– predsjednica Savjeta za zdravlje Varaždinske županije

Kolodvorska 20, Varaždin
tel: 042 398 540
www. pedijatrija.com.hr

 Mr. sci. Darko Husar dr med, spec. ginekologije i porodništa

Mr. sci. Darko Husar dr med, spec. ginekologije i porodništa

Ginekološka ordinacija
Zagreb Tratinska 27/4
tel .01 3096827 , 01 3631154
e mail: darko.husar@gmail.com
www.ginekologija-husar.hr

Iva Palčić, dr.med specijalist pedijatar

Iva Palčić, dr.med specijalist pedijatar

Poliklinika za dječje bolesti Helena
Svetice 36, Zagreb
e-mail: info@poliklinika-helena.hr
tel: 01 231 0067
www.poliklinika-helena.hr

Barbara Grgurić, Life coach za Sretne veze

Barbara Grgurić, Life coach za Sretne veze

Radim s ljudima koji su umorni od neslaganja i svađanja, napetosti i nezadovoljstva u vezi, da jasno kažu što ih muči, da ih osoba u koju su se zaljubili razumije, tako da dobiju pažnju i toplinu koju žele i da su sretniji nego što su bili na početku veze.

FB: Obnovi Ljubav
www.ObnoviLjubav.com

Nataša Čičin – Šain, mag.rehab.educ. Stela Horvat, mag.rehab.educ.

Nataša Čičin – Šain, mag.rehab.educ.
Stela Horvat, mag.rehab.educ.

Kabinet „Korneo“ je kabinet za razvojnu podršku djeci u njihovom rastu i razvoju. U individualnom radu s djecom pripremamo ih za školu, pomažemo im u učenju, učimo ih kako učiti, potičemo razvoj pažnje i koncentracije, govora i jezika, percepcije, fine motorike i grafomotorike, te pružamo usluge logopeda i dječjeg psihologa. Naši floortime terapeuti rade s djecom po principima floortime terapije. Stručnjak za rad s potencijalno darovitom djecom u malim grupama potiče djecu koja žele i mogu više.

Kabinet za razvojnu podršku Korneo
Kralja Zvonimira 60, Zagreb
tel: 01/4571 116
mail: korneo@korneo.hr
www.korneo.hr

Kristina Bačkonja, dipl.psiholog i NLP trener

Kristina Bačkonja, dipl.psiholog i NLP trener

Kristina Bačkonja je diplomirani psiholog s iskustvom rada u sustavu socijalne skrbi. Radila je u Centru za socijalnu skrb u timu za brak i obitelj te kao psiholog u domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Uz bogato iskustvo rada s obiteljima stekla je i puno znanja u radu s djecom kao vanjski suradnik Centra za socijalnu skrb u provođenju mjere nadzora nad roditeljskom skrbi.

Uz formalno obrazovanje na studiju psihologije, Kristina je prošla i edukaciju razvijanja terapeutskih vještina: igra i ekspresivne tehnike u psihoterapiji te praktičarski i majstorski trening neurolingvističkog programiranja u Centru Proventus.

Na Neuroenergetics – Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvisitčku psihologiju u Arizoni 2013. godine Kristina je certificirana za trenera neurolingvističkog programiranja (NLP-a), trenera humanističkog smjera neurolingvističkog programiranja(HNLP-a) te coacha.

Danas je zaposlena u Centru za edukaciju i savjetovanje Budi svoj gdje zajedno s Jelenom Vrsaljko vodi treninge NLP-a, specijalizirane treninge, radionice.

Centar Budi svoj
Bauerova 19, Zagreb
tel: 098 817 417
www.budisvoj.eu

Tatjana Gjurković – je psihologinja, privremena učiteljica i supervizorica transakcijske analize (PTSTA), registrirana terapeutkinja igrom (RPT)

Svoje početno radno iskustvo je stekla u dječjem vrtiću gdje je prepoznala važnost i nužnost rada s djecom i roditeljima. To ju je ponukalo da se uz edukaciju iz transakcijske analize, dodatno specijalizira iz područja terapije igrom. Ko-direktorica je Centra Proventus d.o.o., www.centarproventus.hr, gdje radi psihoterapiju s djecom i odraslima te vodi edukacije iz terapije igrom i transakcijske analize kao i superviziju za stručnjake. Aktivno se zalaže za promicanje važnosti mentalnog zdravlja, odnosno važnosti emocionalne i socijalne svijesti zbog čega surađuje sa medijima. Autorica je prve hrvatske knjige o terapiji igrom „Terapija igrom: – Kako razviti vještine za razumijevanje djeteta i produbiti odnos s njim” te je ko-autorica 17 terapeutskih slikovnica za djecu. Predsjednica je Hrvatske udruge za terapiju igrom te je organizatorica brojnih edukacija stranih predavača iz područja terapije igrom i transakcijske analize.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!