TRUDI PAKET CREMINO

Prve Trudi igračke datiraju iz sredine pedesetih godina prošlog stoljeća i rođene su iz ljubavi i sposobnosti gospođe Gertrud (Trudi) Müller Patriarca, koja se, još kao djevojčica, zabavljala stvarajući lutke za sebe i svoje prijatelje. U narednim godinama, postigla je snažan uspjeh te su Trudi „plišanci“ jedinstvenog dizajna i kvalitete postali vrlo traženi i cijenjeni diljem Europe. Uskoro Trudi  postaje sinonim za kvalitetu, no i dalje se nastavlja neprekidno eksperimentiranje s materijalima, usmjereno na estetske inovacije i traženje najfinije i najizdržljive podloge.

Nježnog Trudi zeca i medvjedića, osim zabavnog karaktera, karakterizira iznimno meka tkanina posebno dizajnirana za dojenčad. Tkanina i svi strogo vezeni detalji, napravljeni su kako bi bili što blaži prema osjetljivoj koži djeteta.

Trudi kremasti gel za tuširanje sadrži nježna sredstva za čišćenje dobivena iz palme kokosa prikladna za higijenu osjetljive dječje kože. Istovremeno joj pruža hranjive tvari i umirujući učinak. Blagi sastav, u čijoj je osnovi omekšavajući med tisuću cvjetova bogat vitaminima, mineralima i proteinima, pogodan je za svakodnevno tuširanje i kupanje dojenčadi i male djece. Trudi kremasti gel za tuširanje učinkovito čisti, umiruje i vlaži nježnu dječju kožu, te smanjuje suhoću. U pakiranju od 250 ml i 500 ml.

TRUDI PAKET CREMINO

Trudikolonjska voda je izuzetno nježna formulacijaprikladna za osjetljivu dječju kožu. Kombinacija meda i citrusnih notabergamota pruža slatkastu svježinu, te ugodan i umirujući miris tokom cijelogdana.

TRUDIPAKET CREMINO –idelan poklon za naše najmlađe!