Vitamin D – za zdrav rast i razvoj od prvog dana

Za zdrav rast i razvoj od prvog dana života vrlo je važan vitamin D, vitamin topiv u mastima koji doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorištenju kalcija i fosfora, te održavanju normalnih kostiju izubi što je posebno važno u najranijoj dobi zbog intenzivnog rasta i razvoja.Također doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

vitamin d

Salvit Omega-vit D kapi, osim vitamina D kapi sadrže i omegu 3, točnije DHA koja pridonosi normalnom razvoju oka dojenčadi kao i normalnom razvoju mozga i cjelokupnog živčanog sustava. Upravo iz tog razloga važno je suplementirati omege kako u trudnoći tako i od prvog mjeseca života.

Prilikom suplementacije važno je voditi računao kvaliteti proizvoda, odnosno o kvaliteti sirovine i načinu dobivanja omega masnih kiselina iz iste. U Salvitovim Omega-vit D3 kapima omega je izolirana iz ulja mikroalge Ulkenia sp. i dobivena postupkom koji jamči visoke standarde kvalitete i čistoće. Salvit Omega-vit D kapi su vrlo ugodnog, mliječnogokusa i djeca ga prihvaćaju s oduševljenjem!

vitamin d