Zaštitite voljene, a posebno djecu od štetnog djelovanja sunca

zaštitite voljene

Izlaganje suncu je neizbježno, ali i neophodno za sintezu određenih nutrijenata u našem organizmu. Međutim, ponavljanje nezaštićene izloženosti sunčevim UV zračenjima može uzrokovati oštećenja kože, očiju, slabljenje imunološkog sustava te maligna oboljenja kože koja su u porastu među sve mlađom populacijom.

zaštitite voljene

Vrlo je važno sebe i svoju obitelj pravilno zaštititi od izlaganja suncu i štetnim UVB zrakama. Iako su zaštitne kreme dobra zaštita, često zbog nepravilnog i nedovoljnog nanošenja njihova zaštita nije dovoljna, pa je od izuzetne važnosti prehranu obogatiti antioksidansima koji će pružiti dodatnu zaštitu. Oni štite naše stanice od štetnog djelovanja sunčevog zračenja, u tijelu djeluju kao čistači slobodnih radikala čime sprječavaju ili popravljaju već nanesenu štetu blokirajući put slobodnim radikalima.

Odličan izbor među dodacima prehrani za djecu su Salvit MultiV, žele bomboni u obliku medvjedića s okusom limuna, maline i naranče. Sadrže vitamine A, C, D, E te vitamine B skupine – vitamini A, C i D pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava, dok vitamini C i E doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Salvit MultiV pružit će Vašem djetetu dodatnu zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.