Zimsko pakiranje Biorele® Choco Multi Kids dostupno je u ljekarnama!

Choco Multi Kids

Biorela®je za vaše mališane pripremila zimsko pakiranje Biorele® Choco Multi Kids s 4 prutića više! Pakiranje je u obliku adventskog kalendara kako bi svakodnevno uzimanje omiljene čokoladice bilo još praktičnije.

Biorela® Choco Multi Kids – jedini dječji multivitamin s dobrim* bakterijama u obliku čokolade

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre* bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Biorela® Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina, uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan razvoj kostiju i rast djece te normalan kognitivni razvoj, kao i dvije kulture dobrih* bakterija, potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece.

Super Choco vam poklanja kalendar za 2019. godinu!

Ako kupite dva Biorela Choco Multi Kids proizvoda tijekom studenog i prosinca, šaljemo vam na kućnu adresu Biorela kalendar za 2019.! Saznajte više na LINKU https://www.biorela.hr/super-choco-ti-poklanja-kalendar-za-2019/

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju.

Proizvod potražite u ljekarnama.

Biorela® Choco Multi Kids 
Broj 1 multivitamin za djecu!**

**prema podacima IQVIA YTD 2018.

www.biorela.hr